Gaziantep Stok Takip Programı

Gaziantep'de hizmet vermekte olan Barkod Yazılım Evi sadece Gaziantep'e çalışmamaktadır. Şirketini ve firmalarının hacmini genişletmek isteyen herkesle çalışmaya hazırız. Barkod Yazılım Evi nden satın alacağınız Stok Takip programı ile tek tuş ile size ait tüm verilere ulaşma imkanınız vardır. Bu sayede yanlış yere yapacağınız satın alımların engellenmesi sağlanacaktır. Analizlerini doğru yaparak yatırımlarınız doğru şekilde olacaktır. Hangi ürün günlük-aylık olarak ne kadar satılmış anlık olarak görebilirsiniz. Stok Takip Programı ile kontrolsüz büyümeyi de başarabilirsiniz. Gaziantep Barkod Yazılım Evi nin değerli müşterileri için sunduğu bu basit program yani Stok Takip Programı muhasebe ve hiçbir bilgisayar deneyimi olmamış şahısların bile kolayca kullanabileceği bir programdır.
Gaziantep Barkod Yazılım Evi Stok Takip Programı aynı zamanda da müşteri hesaplarınızı tutabileceğiniz ve veresiye defteri olarak da kullanabileceğiniz bir program olarak işlevselliğini göstermektedir. Bu sebeple müşteri programı olarak da kullanabilirsiniz. Örneğin; Toptancı hesaplarını bu program ile rahatlıkla tutup ve ürün aldığınız toptancının kim olduğunu ve aldığınız ürün miktarlarını da net olarak görüntüleyebilme imkanı sağlamaktadır. 
 
Gaziantep Barkod Yazılım Evi Stok Takip Programı sayesinde satış ekranınızdaki sattığınız tüm ürünlerinizin faturasını kesmek de  mümkün hale gelecektir. Aynı zamanda bakkal programı olarak da  isimlendirilen bu program sayesinde işlemlerinizin tümünün ayrıntılı raporunu alabilirsiniz ve raporlar sayfasında bu ayrıntılı raporlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda  Stok Takip Programı ile günlük, haftalık, aylık ve yıllık karlarınızı bu program üzerinden görüntülemeniz siz değerli müşterilerimizin firmanızdaki gidişatı görmenizde büyük fayda sağlamaktadır.
 
Stok Takip Programı ile kasanızdaki nakit akışını görüntülemek için de bu programlarımızı kullanabilirsiniz. Söz konusu bu program sınırsız kasiyer hesabı açmanızı sağlayacaktır ve yaptığınız bir çok işlemin ayrıntılı bir şekilde raporlanmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda sayım modülü ile sayım yapmanızı kolaylaştıran bir program olan Stok Takip Programı sayesinde stoklarınızdaki ürünleri karşılaştırmanız mümkün hale gelecektir.
 
Stok Takip Programının aynı zamanda ajanda bölümü bile vardır. Bu bölüm eğer bir randevunuz var ise randevularınızı düzenlemenizi de sağlayacaktır. Bunun yanında bir çok ödemeyi gün ve aylara bölerek ödemenize imkan tanıyacaktır. Bu Stok Takip Programı sayesinde barkodu olmayan ürünlerinizin satışını da oldukça rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Günlük döviz kurlarınızı da takip etmenizde bu program sayesinde oldukça kolay hale gelecektir. Gördüğünüz gibi işlerinizi en kolay hale getirmek için birkaç kişinin yapacağı her şeyi bir program ile yapmak mümkündür.