Gaziantep Cari Programı

Barkod Yazılım Evi tarafından geliştirilen basit hesap  Cari Yönetim Programı ile müşterilerimizin hesaplarını kolay bir şekilde takip edebilme imkanınız vardır. Müşteri hareketlerinizi borç–alacak şeklinde programa kaydederek borçlu olan ve alacaklı olan müşterilerinizin hesaplarını rahatça tek tuşla ulaşabilirsiniz. Normalde bu işlemler için en az iki kişinin çalışması gerekirken bilgisayarı çok az bir şekilde kullanabilen herhangi bir kişi tarafından kolayca yönetim yapılabilmektedir. Siz değerli müşterilerimiz bu işlemler için kimseye sorumluluk yüklemeden kendiniz bile saniyeler içinde anlık bütün cari hesabınızı izleyebilirsiniz. Müşteri hesap raporları ile müşteriye ait hareketlerinizi inceleyebilir ve dilediğiniz  her şeyi sorgulayarak yazıcıdan çıktı alabilme imkanınız vardır. Müşterilerinizin borç – alacak hesaplarını kolayca tutabileceğiniz bir program Cari Hesap Programı iş yükünüzü dibe çekmektedir. 
 
Cari hesaplar tanım olarak (satıcılar, alıcılar gibi) için sabit tanımlamaların (adı, adresi, telefonu vb.) yapıldığı ve bu tanımlamalara bağlı olarak programın bütününde girilen kayıtlar sonucunda oluşan hareketlerin girilebildiği ve raporlanabildiği bir Cari Hesap Programıdır. Ayrıca Cari Hesap Programı, cari hesaplara ilişkin diğer tanımlamalar ve işlemlerde de bulunmaktadır.
 
Cari Hesap Programının Genel Özellikleri;
 
•     Şifreleriniz ile giriş yapılarak verilerinizin güvenliğini en üst düzeyde tutulması,
•     Bir sayı gözetmeden sınırsız sayıda müşteri Ekleme/Silme/Düzeltme yapılabilir,
•     Çok kolay bir şekilde müşteri bilgilerinizi girebilir,
•     Girilmiş olan müşteri bilgilerinizi tekrar çağırıp ve üzerinde işlem yapılabilir,
•     Genel Arama kutucuğu işaretlendiğinde müşterinin her hangi bir  bilgisi ile derlenip , içinde yazdığımız bilgi geçen bütün müşterilerinizi gösterilebilir,
•      Yazıcı ön izlemeye tuşuna basıldığı zaman 2 seçenek sunuyor önümüze,
1-   "Cari Hesaplar": Tanımladığımız bütün müşterilerin bir raporunu alarak yazıcıya göndermemize olanak sağlar.
2-     Seçili Hesap Hareketleri: seçili olan müşterinizin hesaplarını çıkartıp bir rapor halinde önümüze sunuyor olması ve kolay bir şekilde yazıcıdan çıktı almamıza imkan sağlar.
•     Excel Aktarımı tuşuna basıldığı zaman ise yine 2 seçenek önümüze çıkıyor,
1-     Cari Hesaplar: Tanımladığımız bütün müşterilerinizin bir raporunu alarak Excel belgesini bize sunuyor.
2-     Seçili Hesap Hareketleri: Seçili olan müşterinizin hesaplarını çıkartarak bir rapor hallerinde Excel belgesini yine bize sunuyor.
•     Hesap Hareketlerinde cari hesabımızla ilgili hareketleri girebileceğimiz alandır. Burada o carinin hesaplarını, verdiği evrakları (çek, senet vb.) girebilmemize olanak sağlıyor.
•     Bakiye Sıfırlama tuşuna basıldığı zaman o carinin hesabını kolaylıkla sıfırlayabilirsiniz. 

Gaziantep Barkod Yazılım Evinin Hizmetleri bu kadar sınırlı değildir. Siz istediğiniz programı söyleyin biz yapalım. Cari Hesap Programı sizlerin işinde çok daha başarılı olma yolunda size büyük bir hizmettir.